Eerste Bericht

De Pompa Pooltour is ons huistoernooi op het gebied van pool. Dit toernooi bestaat uit 12 wedstrijden. In deze 12 wedstrijden komen verschillende disciplines aan bod. Elke wedstrijd is er een andere spelsoort aan de beurt. Zo wordt er 8-ball, 9-ball,10-ball of straightpool gespeeld.  Het is voor elke speler van elk niveau mogelijk om aan deze wedstrijden deel te nemen. Door middel van het gehanteerde handicap systeem, kun je zo ook weerstand bieden aan de meer ervaren speler.

De data van de eerste 8 toernooien zijn bekend:

Zaterdag 4 februari :     9 ball

Zaterdag 11 maart    :     8 ball

Zaterdag 25 maart    :    10 ball

Zaterdag 15 april       :     Straight pool

Zaterdag 13 mei        :     9 ball

Zaterdag 3 juni          :     8 ball

Zaterdag 24 juni        :    10 ball

Zaterdag 22 juli         :    straight pool

 

Het is mogelijk om aan 1 van deze wedstrijden deel te nemen om zo eens te ervaren hoe een toernooi verloopt en je eigen spel eens te meten met andere poolers. Ook is er een leuke prijzenpot. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan alle wedstrijden mee te doen.

Aanvang van elk toernooi: 13.20 uur

Aanmelden bij de bar: voor 13.00 uur

Zaal open: 12.00 uur

Inschrijfgeld: 10 euro . Wil je meedoen aan onze 9 ball jackpot, dan wordt het 13 euro.

 

 

 

 

Geplaatst in Pompa Ranking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Archief

Verleden toernooien